חייב עזרה דחוף דחוף בבקשה !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/11/2013 | 20:29 | מאת: דחוף

שלום, אני בעוד כמה ימים אמור להתגייס ולפני שבועיים הלכתי לאורטופד עקב כאבים במפשעה, הוא שלח אותי לצילום ואולטרה סאונד. חזרתי אליו עם התוצאות הוא אמר לי שיש לי דלקת בגידים במפשעה, בדף של הסיכום ביקור רשום '' טנדיניטיס בדרגה קלה''. בדף מצוין גם שיש בלוטת לימפה תגובתית 6*11 מ''מ, עשיתי בדיקות דם בעקבות זה והכל בסדר. ברצוני לדעת כמה זמן זה אמור לעבור? מה יכול לעזור לזה להחלים?

שלום רב, לטיפול בדלקות שרירים/פרקים הייתי ממליץ לך למרוח משחה הנקראת טראומיל על בסיס הומיאופטי, יש למרוח 3-4 פעמים ביום תוך כדי עיסוי המקום הכואב. ניתן גם לשלב בטיפול טיפות טראומיל לשתייה, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. הטיפות גם מסייעות במניעת דלקות שרירים וכאבים, שבוע טוב ובריא ובהצלחה, אילן.

10/11/2013 | 12:20 | מאת: שאלה נוספת בבקשה

תודה על המענה המהיר. הטיפול שהמלצת עליו נוגע גם לדלקות בגידים? ואתה יודע כמה זמן בערך זה אמור לעבור הפציעה הזאת? והאם מתיחות למקום עוזר לריפוי?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה