סליפ אייד, רילקסין או נרבן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/11/2013 | 22:58 | מאת: חני

אשמח לדעת: 1.מה הדירוג של שלושת הכדורים הנ"ל מבחינת חוזק(השפעה) 2.האם ניתן לחצות כדורים אלו לשניים. 3.האם יש סכנה של תלות בלקיחת הכדורים הנ"ל בתודה מראש

חני שלום, הסליפ אייד הנו מוצר כימי הניתן לחצייה,אך לא הייתי ממליץ על שימוש ממושך בכדור אלא במצבים נקודתיים(לפני טיסה וכדומה). הרלקסין והנרבן הינם מוצרים המבוססים על צמחי מרפא וניתנים לשימוש ממושך אך לא לחצייה. מבחינת חוזק זה מאוד אינדיבידואלי, יש כאלו שהחומר הכימי משפיע עליהם יותר טוב וכאלו שהצמחים עדיפים עליהם מבחינת הפעילות הטבעית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה