סידן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/10/2013 | 18:23 | מאת: דן

שלום כדורי הסידן ציטראט +די גם של סולגר גם של אלטמן מכילים משום מה ???? צבעי מאכל לא בריאים טיטניום דיאוקסיד . והמשקה של סופרב מכיל חומרי שימור גם לא בריאים סודיום בנזואט +פוטסיום סורבט יש איזה תוסף סידן נטו סידן? ללא משמרים ורעלנים גם בכמות מיזערית.

דן שלום רב, ישנו תוסף סידן טבעי המכיל גם ויטמין D, מגנזיום ואבץ ממקור נקי מחומרים משמרים וחומרי צבע, טעם וריח הנקרא קלמגדי של חברת NSP. מומלץ לקחת כף ביום לאחר הארוחה עם כוס מים/מיץ. הספיגה שלו טובה ואין לו תופעות לוואי במערכת העיכול, שבת נהדרת, אילן.

01/11/2013 | 16:24 | מאת: דן

תודה אבל גם הוא מכיל חומר משמר. מחפש כמוסה שמכילה סידן ציטראט ללא תוספות. במשקאות אין ברירה צריכים חומר משמר. שבת נהדרת

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה