קאלמאק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/06/2013 | 11:37 | מאת: ברק

שלום רב ילדתי בת ה-9 סובלת מאוסטאופרוזיס וקיבלה לאחרונה טיפול בעירוי תרופה בשם ארדיה. בנוסף התבקשנו לקבל תוסף סידן וקנינו את הקאל מאק. האם תוכל להמליץ לנו על המינון הנדרש של הקאל מאק? כמו כן באבקה החדשה של הקאל מאק יש סלניום, האם מותר לילדים לצרוך סלניום?

ברק שלום, לגבי המינון המדויק של הסידן יש להיוועץ ברופא המטפל. לגבי הסלניום אין מניעה לתת אותו לילדים, אך חשוב לשים לב למינון המומלץ על ידי הרופא, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה