תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/05/2013 | 11:37 | מאת: טריקסי

אני בת 68 וסובלת ממעי רגיז. אני מקבלת אומפדקס. שאלתי: האם תרופה זו חוסמת הטמעה בגוף של ויטמינים? כי מצאו אצלי בעיה של חוסר בויטמינים כמו B12.

טריקסי שלום, למיטב ידיעתי, האומפרדקס עשוי לגרום לירידה בספיגת הויטמין B12 ולכן חשוב להיועץ ברופא לגבי המשך הטיפול ושילוב של ויטמינים נוספים למניעת החוסרים. הייתי ממליץ לך ליטול פורמולה המכילה ויטמין B12 וחומצה פולית המשפרים את הספיגה של הויטמין בגוף. הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ רוקחי\נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים במטרה זו, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה