שיח אבהרם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/03/2013 | 18:59 | מאת: יעל

שלום, הפנו אותי לקנות תמצית שיח אברהם. האם זה אכן מומלץ לבעיות בביוץ? אציין כי אני מאובחנת כבעלת תסמונת שחלות פוליצסטיות, מה שגורם לאי סידרות במחזור ולכן, אי סדירות בביוץ.

יעל שלום, למיטב ידיעתי, צמח זה עשוי לסייע באיזון המחזור ההורמונלי, אך אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה החשובה מאוד באיזון הורמונלי כולל צמחי מרפא המותאמים באופן אישי לפי מצבך הפיזי והנפשי, כיוון שיש להתאים את הצמחים לכל מטופל ומטופל בכדי למנוע אינטראקציות בינם לבין התרופות/תוספי תזונה נוספים, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה