שימוש בלקסין פורטה במקביל לתרופות קונבנציונליות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/11/2012 | 19:04 | מאת: נטע

שלום רב, עקב מחלת הבכצ'ט וקרישיות יתר, הנני נוטלת קומדין, קולכיצין, קרדילוק, לוסק וטלפסט (לאלרגיה). ברצוני להתחיל ליטול לקסין פורטה (כדורים מצמחים טבעיים) למניעת עצירות קשה, ממנה אני סובלת.רציתי לדעת האם ישנה בעיה לשלב בין הלקסין לבין שאר התרופות הקונבנציונאליות. תודה רבה.

נטע שלום, בגלל הנושא המורכב ושילוב התרופות יש צורך ביעוץ רוקחי/טבעי בכדי לשאול שאלות נוספות לפני המלצה על דרך הטיפול הטובה ביותר עבורך, אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבוע טוב וחג חנוכה שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה