שאלה על צמחים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/07/2012 | 22:46 | מאת: סשה

שלום , רציתי לדעת אם יש צמחים כלשהם שיוכלו לעזור לי בטכניקות הרפיה והרגעה , צמחים כלשהם שיוכלו לעזור לי שטיפול קוגנטיבי התנהגותי שלי. אני נמצאת הרבה זמן במצבי חרדה ולחץ . רציתי לדעת אם יש צמחים שיוכלו לעזור לי להפחית את ההרגשות האלו.

סשה שלום רב, ישנם צמחי מרפא מצוינים המטפלים במצבי מתח וסטרס כולל חרדות בצורה טבעית כגון: פסיפלורה, מליסה, הומולוס, מאקה וכדומה. צמחים אלו מחזקים את מערכת העצבים בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כמו גם לשיפור מצב הרוח, להרגעה, על ידי חיזוק האנרגיה הפיזית והנפשית, מספקים מרץ חיוניות ושימחת חיים. תוכלי לקרוא עוד על צמחים אלו באתר www.alternativypharmacy.com הפורמולה נקראת B-COOL ויש לקחת 30 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים או מיץ לאחר הארוחה. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה