שילוב בין צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/07/2012 | 16:33 | מאת: סברינה

שלום, מזה חמש שנים אני נוטלת גלולות מסוג מינס והחלטתי להפסיק ליטול אותם. ללא שום קשר, שמעתי על טבליות שמכילות את הצמח Pueraria Mrifica ומעלות באופן טבעי את האסטרוגן וכך מגדילות את החזה. האם זה בסדר להתחיל ליטול צמח שמכיל אסטרוגן מיד לאחר הפסקת גלולות נגד היריון? מתי לדעתך כדאי להתחיל ליטול אותן? ביום הראשון של המחזור? האם לדעתך החזה יחזור לגודלו המקורי ברגע שאפסיק את נטילת הצמח? לאחרונה גם התחלתי ליטול תוסף תזונה בשם רודיולה לצורך שיפור רמות האנרגיה בהשפעה טובה. הוא מעכב סרוטונין. השאלה היא האם מותר לשלב רודיולה יחד עם Pueraria Mrifica? האם לא תיווצר השפעה של עוררות יתר בשילובם יחד? תודה מראש!

סברינה שלום, לא ידוע לי על שימוש בצמח להגדלת החזה ואת זה ניתן לדעת רק לאחר תקופה שנוטלים את הצמח. אין מניעה לקחת אותו גם לאחר המחזור או לפניו. הייתי ממליץ לך להפריד כשעתיים בין 2 הצמחים הנ"ל בכדי למנוע אינטראקציה ביניהם, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה