כדור ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/07/2012 | 22:36 | מאת: יאנה

שלום, אני נוטלת כדור ברזל פולקס 400 -100 מ"ג במשך כחודש וחצי בהמלצת רופא. לא היו תופעות מיוחדות למעט היום כשנטלתי כף זרעי צ'יה לראשונה- הרגשתי תוך שעתיים מנטילתם גירוד עז בכפות הידיים והרגליים. האם יתכן שבגלל שאני נוטלת כדור היתה ריאקציה בגלל זרעי הצי'ה? כתוב על הכדור לא לקחת סיבים ומזון שמכיל ברזל. אני מאוד מודה לכם

יאנה שלום רב, ככל הנראה, זרעי הצ'יה גרמו לך לאינטראקציה עם הברזל ולכן חשוב להפריד לפחות שעתיים ביניהם, או שיש לך אלרגיה לצ'יה ותוכלי לבדוק זאת אם תיקחי אותם רחוק מהברזל ואז תוכלי לדעת אם זה בגללם או בגלל השילוב ביניהם, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה