צמח פיגם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/07/2012 | 14:16 | מאת: יעל

האם הצמח פיגם טוב לבעיות מיגרנה והאם זה נכון שאם שותלים אותו בקרבת הבית הוא מבריח נחשים?

יעל שלום רב, הפיגם אסור לשימוש פנימי בגלל רעילות גבוהה של הצמח, ולכן הוא ניתן רק בשימוש חיצוני בצורה של תמצית למריחה על העור במקרה של יבלות ויראליות או בצורה של הומיאופטיה בדילול גבוהה לשתייה כטיפות. אך בכל מקרה, אני תמיד ממליץ להיוועץ במומחה לרפואה טבעית, לפני שימוש בצמחי מרפא ו\או תוספי תזונה בכדי למנוע אינטראקציות, לא ידוע לי לגבי שימוש בצמח למניעת נחשים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה