תזונה נכונה ודיאטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/06/2012 | 23:05 | מאת: הדסה

שלום ד'ר לפי הבדיקות הדם שעשיתי במרפאה גילו לי כולסטרול גבוהה וטריגליצרידים127 אני אחרי 2 ניתוחי לב אחד תיקון מסתם וסגירת חור והשני החלפת מסתם ואני מבקשת המלצה לתזונה או דיאטה מתאימה לבעיה הזו מה מותר ומה אסור לאכול ובשפה קלה שאני יוכל להבין אותה . אודה לכם מראש אם תעזרו לי תודה הדסה.

הדסה שלום רב, ראשית כל, אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה בכדי לבדוק שאין אינטראקציות בין התרופות שאת נוטלת ובין צמחי המרפא ותוספי התזונה, כיוון שחשוב מאוד למנוע תופעות לוואי ולהתאים לך את התזונה הנכונה למצבך הפיזי והנפשי כולל צמחי מרפא מצוינים המחזקים את הלב ואת האנרגיה הכללית בגוף. ישנם צמחי מרפא מצוינים כגון: שן הארי, כורכום, גדילן מצוי, ארטישוק וכדומה המנקים את הגוף משומנים ורעלים ומחזקים את הכבד ומערכת העיכול אך לשם כך יש צורך לבדוק לפני כן אילו תרופות את נוטל ולאחר מכן אוכל להתאים לך את הטיפול הטבעי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה