שאלה לגבי מומיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/05/2012 | 14:11 | מאת: דורית

אילן שלום, לפני כ 6 שבועות עברתי ניתוח לקיבוע שבר בשוק. מאז אני מזריקה קלקסן יומיום. האם אני יכולה לקחת בנוסף גם מומיו בקפסולות? אם כן מה המינון ולכמה זמן?

דורית שלום רב, למיטב ידיעתי לא מומלץ לשלב את המומיו עם הזריקה בגלל האפשרות של תופעות לוואי. הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה לחיזוק העצמות ורקמות החיבור וצמחי מרפא מצוינים שאינם יגרמו לאינטראקציות בין התרופות לצמחי מרפא, שבת נהדרת, אילן.

10/07/2012 | 10:52 | מאת: בלה

שלום אילן,אני נוטלת תרופות נגד לחץ דם,כולסטרול וסידן נגד אוסטאופניה ויש לי כאבי ברכיים.האם נטילת מומיו לא תתנגש עם תרופות אלה.

בלה שלום רב, כיוון שאת נוטלת מספר תרופות וחשוב לבדוק שאין אינטראקציות ביניהם לבין תוספי המזון וצמחי המרפא הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי/רוקחי שלאחריו אוכל להמליץ לך על תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים לטיפול בכולסטרול גבוה, בלחץ דם ומניעת בריחת סידן בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. לגבי המומיו, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב אותו עם צמחי מרפא אחרים אך לגבי התרופות יש לבדוק זאת בצורה פרטנית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה