ציפורניים חלשות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/04/2012 | 18:08 | מאת: מאירה

אני בת 20. סובלת מציפורניים חלשות שנשברות בקלות. אני משתדלת לאכול נכון - הרבה ירקות ופירות. כיצד אוכל לחזק את ציפורניי ושערי (אני צובעת...). תודה

מאירה שלום רב, לצורך חיזוק הציפורניים ובכלל לשיפור מרקם העור והשיער יש חשיבות לאיבחון אירידולוגי מדויק הנעשה בקליניקה ולאחריו ניתן יהיה לדעת אילו חוסרים ישנם מבחינת ויטמינים ומינרלים ואז ניתן להתאים לך תזונה נכונה לפי מצבך הפיזי והנפשי כולל צמחי מרפא המחזקים את הציפורניים והשיער בצור טבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה