שילוב דיאטת HCG עם כדורי אנדרוקור 10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/04/2012 | 21:58 | מאת: רנית

שלום רב , רציתי לשאול באם יש סיכון בשילוב בין תרסיס התוסף MODULAR DIET SPRAY / HCG ביחד עם כדורי אנדרוקר 10 שאני לוקחת לטיפול באקנה אני בת 39 עם שחלות פוליצסטיות ומעונינת להתחיל בדיאטה של הורמון הההריון (אך לא עם ההורמון עצמו אלא עם התחליף הצמחי אודה לעצתך

רנית שלום רב, לא ידוע לי על מטופלים שניסו את דיאטת ה-HCG ולכן אין לי מידע לגבי יעילותה ו/או תופעות הלוואי שלה. אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ נטורופטי/רוקחי בעיקר במצבים של בעיות בכליות, מערכת החיסון, בעיות לב ולחץ דם ובעיות הורמונליות, כיוון שלא לכל אחד ניתן לתת צמחי מרפא ו/או הומיאופטיה בגלל הסיכוי לאינטראקציות ותופעות לוואי. לדוגמא, בתהליך הירידה במשקל חשוב לבדוק שאין בעיות בכליות או בכלי הדם כיוון שהפירוק של השומנים צריך להיות בהדרגה ולא בצורה מהירה כפי שהרבה דיאטות עושות,אך לדעתי הירידה במשקל צריכה להיות מבוקרת ותחת השגחה של איש מקצוע(רופא/רוקח/מומחה לצמחי מרפא). לפי מה שציינת לגבי השחלות הפוליציסטיות, חשוב לבדוק שאין אינטראקציה בין ההומיאופטיה לבין מצבך הבריאותי בכדי למנוע תופעות לוואי ובכל מקרה, ניתן לסייע לך בצורה טבעית לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק, גם בנושא השחלות על ידי חיזוק מערכת החיסון וטיפול טבעי באקנה בצורה פנימית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה