שלום רב, רציתי לדעת....

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/04/2012 | 11:41 | מאת: חסוי

האם צמח היפרקום או פרע מחורר טוב כנגד הפרעת קשב וריכוז? ואם לא אז איזה צמחים אחרים כן? ואם יש איזה טיפול אלטנרנטיבי טוב??

שלום רב, צמח ההיפריקום מסייע במצבים של חרדות וסטרס ומשפר את מצב הרוח אך למטרה של ריכוז והתנהגות אני ממליץ על צמחי מרפא אחרים כגון: צמח הבקופה, מאקה, גוטו קולה, מליסה וכדומה. צמחים אלו משפרים מאוד את המיקוד והחשיבה כולל הריכוז והזיכרון. ניתן לקרוא עוד על צמחי מרפא אלו באתר www.alternativypharmacy.com תחת קטגוריית מוצרים. ישנו מוצר הנקרא B-SMART והוא מצוין לטיפול בבעיות קשב והתנהגות בילדים ומבוגרים, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה