גוטו קולה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/03/2012 | 20:17 | מאת: רינת

שלום לך שמעתי לאחרונה נפלאות על צמח הנקרא גוטו קולה. בעיקר התלהבתי מכך שיש האומרים שהוא יכול לעזור כנגד בעיות זכרון. האם מותר למי שלוקח סטטינים לשתות תה זה? ואם כן, האם יש הגבלה של זמן? כלומר - לא כל יום? תודה על תשובתך

רינת שלום רב, צמח הגוטו קולה ידוע כבר שנים בזכות סגולותיו הרבות ובהן 1. צמח מרפא מחזק זיכרון ותפקודים קוגנטיביים ומנטאלים. מפיג עייפות ומרגיע. 2. לטיפול בדלקות מפרקים. הצמח מחזק, מרגיע ומאזן את מערכת העצבים, ממריץ את מערכת העיכול, בעל פעילות נוגדת דלקת, מעודד החלמה וריפוי מקומי של פצעים, צלקות. אין מניעה לקחת את הצמח בזמן טיפול בסטטינים. אני ממליץ לשלב בטיפול הטבעי להורדת הכולסטרול בדם צמח מרפא המטהרים את הכבד מרעלים ופסולת ולחחיזוק כיס המרה ומערכת העיכול וכך ניתן להוריד את הכולסטרול בדם בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. תוכלי לקרוא עוד על צמחי מרפא אלו ועוד באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה