תוספים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/03/2012 | 08:27 | מאת: חגית

קראתי מחקר כי תוספי מזון כלל לא נספגים בגוף וזה מיותר לצורך אותם? אך אני נוטלת ויטמין B12 אשר כן עוזר לי, מה דעתך בנושא? האם רק B12 יעיל

חגית שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, תוספי המזון וצמחי המרפא מסייעים בפתרון בעיות רבות, שהרפואה הרגילה אינה מצליחה בהן, וכל זאת בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. \ה לא מדויק לומר שצמחי המרפא והויטמינים אינם נספגים/עוזרים כיוון שבמזון שאנו אוכלים ישנם ויטמינים ומינרלים חיוניים רבים שהגוף זקוק להם לשמירה על פעילותו התקינה, וכך גם בתוספי המזון/צמחי המרפא ולדעתי כאשר נוטלים צמחי מרפא הם נספגים טובי ותר מאשר בכדורים סינטטיים כיוון שהצמחים באים מן הטבע וידידותיים יותר למערכת העיכול ספיגתם טובה יותר. אני יכול לומר בוודאות, שהמטופלים שלי מאוד מרוצים מהשימוש בצמחי המרפא לעומת השימוש בתרופות ושהצמחים עוזרים רבות בבעיות חשובות כגון: כולסטרול, סוכרת, לחץ דם, איזון בלוטת התריס, בעיות שינה ועוד ועוד. מקוה שעניתי על שאלתך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה