שרירים תפוסים בגוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/02/2012 | 07:55 | מאת: פזית

שלום אילן רציתי לשאול לגבי דבר שמפריע לי מאוד כבר הרבה שנים, כ5 שנים אני סובלת משרירים תפוסים וכואבים בצוואר ובעורף ורק בצד אחד של הגוף(רופא השיניים שלי גילה לפני כשבוע שאני חורקת או מהדקת שרירים כי השיניים הקידמיות שלי התקצרו). רופאת המשפחה ביצעה לי בדיקות דם והכל תקין היא לא שלחה אותי לאורטופד ויעצה לי ללכת לנוירולוג והוא איבחן זאת כמיגרנות חזקות ונתן לי טיפול בתרופה לחולי אפילפסיה, עזבתי טיפול זה ופניתי לנטרופט. הייתי בטיפול נטרופתי וייעצו לי להימנע מסוכר לבן קמח ולהוריד פחמימות וכן קיבלתי תוספי מזון הוא טען שאולי חסר לי מגנזיום וסידן ונתן לי גם ומפלקס ויטמיני B ויטמין C וטבליות של סידן מגנזיום ואבץ, אני כבר חצי שנה לוקחת תוספים ללא שיפור. רציתי לשאול תוך כמה זמן אמורים להרגיש הטבה בנטילת תוספים, והאם יכול להיות שמקור הכאב מסיבה אחרת ולא מחוסרים ? והאם זה לא מיותר לצורך תקופה כל כך ארוכה תוספים ללא הטבה? האם אפשר לנסות טיפול אחר?

פזית שלום רב, ראשית כל, אני תמיד בעד לנסות דברים שונים עד להשגת השיפור הרצוי ואם אין תוצאות מהירות, אז ככל הנראה צריך להשתמש בשיטה אחרת שפועלת עבורך ולשם כך קיימות שיטות רבות וטובות ברפואה הטבעית. אני חסיד גדול של האיבחון האירידיולוגי(דרך קשתית העין), כיוון שלכל אחד יש קשתית שונה והיא מעידה על החוזק הגנטי של המטופל ודרך הקשתית ניתן לזהות בדיוק מה הסיבה האמיתית לבעיות הרפואיות ועל ידי חיזוק המערכות החלשות ניתן לפתור את הבעייה מהשורש ואף למנוע את חזרתה לזמן ממושך ואף לתמיד. הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה לפי המבנה שלך מלידה (פיזי ונפשי) וצמחי מרפא מצוינים המחזקים את המערכות הזקוקות לחיזוק בגופך כגון: מערכת העצבים, מער' הורמונלית, מערכת העיכול וכדומה. אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה