B-SMART

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/02/2012 | 12:21 | מאת: חן

היי אילן שמעתי לגבי מפורמולה שלך מחברה B - SMART שזה עזר לה אשמח לדעת פירוט מדוייק שלך בדיוק במה היא מטפלת ובמה יכולה לעזור. תודה

חן שלום רב, הפורמולה הנקראת B-SMART מכילה צמחי מרפא מצוינים כגון הבקופה, מאקה, גוטו קולה ועוד אשר מסייעים רבות בשיפור כל היכולות של המוח כולל הריכוז והזיכרון. צמחים אלו מכילים ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו חיוניות החשובות ביותר לתפקוד התקין של המוח, הן משפרות את המיקוד והחשיבה ומצוינים גם לאלו הסובלים מהפרעות קשב והתנהגות וגם לסטודנטים לשיפור הריכוז והזיכרון בלימודים ובמבחנים. צמח המאקה הנמצא בפורמולה, מצוין גם לאיזון הורמונלי ולחיזוק האנרגיה, המרץ והחיוניות. לטיפול בתופעות גיל המעבר ומצב הרוח בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, תוכלי לקרוא עוד על צמחים אלו באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה