ריטלין או רטלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/01/2012 | 21:36 | מאת: יפעת

בתי בת 8 ולאחר שעברה בדיקה נרולוגית ובדיקת TOVA נמצא כי יש לה הפרעת קשב וריכוז, וכמובן שהמליצו לי לתת לה ריטלין. אני מאוד מפחדת לתת לה את הריטלין בגלל סוג התרופה חברות המליצו לי על רטלקס שהיא תרופה טבעית, השאלה עם הרטלקס עושה את העבודה??. אני באמת לא יודעת מה לעשות והייתי מאוד שמחה ליעוץ נכון והכי טוב שאוכל לתת ולעזור לבתי בבעיה זו. תודה!

יפעת שלום רב, טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שניתן בהחלט לסייע לבתך בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים חשוב ביותר להתאים תזונה נכונה וישנם צמחי מרפא מצוינים המשפרים מאוד את יכולות הלימוד, הריכוז והחשיבה והעיקר אינם גורמים לתופעות לוואי ולהתמכרות. הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שבבדיקות הרגילות לא מחפשים את שורש הבעיה אלא את הסימפטומים ולכן לאחר אבחון אירידיולוגי מדויק ניתן יהיה לדעת ממה באמת בתך סובלת ואילו ויטמינים ומינרלים חיוניים חסרים לה ולהתאים לה את צמחי המרפא לשיפור המיקוד והריכוז בצורה טבעית. ניתן בהחלט לסייע בבעיות קשב והתנהגות על ידי שינוי תזונתי וצמחי מרפא, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה