פראדקסה ומשחת טראומיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/01/2012 | 19:45 | מאת: Stav1708

לידיעתך אחד ממרכיבי הטראומיל הוא היפוקרום והוא אסור בשילוב פראדקסה לכן אסורה האינטרקציה בינהם לילה טוב

למיטב ידיעתי, משחת הטראומיל אינה גורמת לאינטראקציה עם תרופות כלשהן כיוון שהיא פועלת באופן מקומי ולא בדומה לטיפות טראומיל הפועלות באופן סיסטמי ונספגות במערכת העיכול. כמו כן הדילול ההומיאופטי שבמשחה אינו גורם לאינטראקציה עם תרופות ו/או צמחים אחרים כפי שצמח המרפא היפריקום מרוכז עשוי לגרום, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה