שילוב אשווגנדה וריטלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/01/2012 | 20:42 | מאת: סטודנט

שלום רב, מצאתי לאחרונה שנטילת אשווגנדה עוזר לי עם עייפות,מתחים וחרדות ועוזר לי להרגיש רגוע יותר ואנרגטי יותר וכן משפר את החשיבה שלי. יחד עם זאת הייתי נוטל בעבר ריטלין כדי ללמוד למבחנים ואני זקוק לזה עדיין כדי ללמוד שעות(זה עוזר לי במוטיבציה ללמוד וגורם לי לשבת יותר זמן),האם זה אפשרי לשלבם?(גם אם לא חובה בסמיכות אחד לשני)

שלום לסטודנט, אין מניעה לקחת את השילוב הנ"ל אך הייתי ממליץ לך להפריד לפחות שעתיים ביניהם. לידע כללי, לא מומלץ לקחת את הצמח בזמן דלקת פרט למי שסובל מדלקות פרקים כמו ארטריטיס ו/או גאוט. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לקחת צמחי מרפא תחת יעוץ של מומחה ברפואה טבעית בכדי למנוע אינטראקציות ועל ידי היעוץ הנטורופטי ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים לשיפור הריכוז והזיכרון ללא תופעות לוואי. ישנם צמחי מרפא מצוינים כמו הבקופה, מאקה וכדומה אשר משפרים מהר וביעילות את פעולות המוח כולל מיקוד, חשיבה וריכוז, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ומומחה לצמחי מרפא, 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה