ג'ינסנג סיבירי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/10/2011 | 11:20 | מאת: הגר

קיבלתי המלצה ממטפל במכבי טבעי לקחת ג'ינסנג סיבירי. קראתי שאסור לקחת את זה במצבי ל.ד גבוה. אני מטופלת בתרופות נגד ל.ד והוא מאוזן. האם גם במצב של איזון עם תרופות קיימת התוויית נגד? תודה

הגר שלום רב, טוב עשית שפנית אלי ליעוץ נטורופטי/רוקחי כיוון שיש איסור לכל מי שסובל מלחץ דם גבוה(גם לאלו הנוטלים תרופות להורדת לחץ הדם), לקחת צמחי מרפא שעלולים להעלות את לחץ הדם כגון: ג'ינסנג סיבירי, ליקוריץ, ג'ינקו בילובה ועוד. לכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן להתאים לך בביטחון וללא תופעות לוואי תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים לטיפול גם בנושא לחץ הדם ובנושאים נוספים בצורה טבעית וללא אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב וחג שמח, אילן. 0528077713

10/02/2012 | 08:11 | מאת: לודה

לפני כ-5 שנים כאשר נחספנו למוצר הזה חששנו כי כרענו על כל צמח וצמח שבתוך המשקה בנפרד וגם כמובן הבנו שיש איסור להשתמש לדוגמא בתמצית ליקוריץ או ג'ינסינג סיביר כאשר יש ל.ד. גבוה. אבל , הסתבר , אחרי לימודי ממושכים והתיעצות עם רופאים נטורופתיים מומחים וידועים ( גם משתתפי פורומים שונים באתר הזה ) - שפורמולות מורכבות כמו לדוגמא אינטרה מ-23 תמציות צמחים , "עובדות" בסינרגיה בין הצמחים שבנוסחא . כלומר , ברגע שצמח זה או אחר ישנו בתוך מוצר שמורכב ממספר מרכיבים , צריך להתיחס למוצר הזה בצורה אחרת לגמרי. גך אינטרא לדוגמא עוזר לחברה שלי להיות מאוזנת לגמרי מבחינת לחץ הדם ( למרות שיש שם ליקוריץ וג'ינסינג ) ולי זה בכלל הביא תוצאות אחרות (גם בבעיה של עיכול , גם בבעיות עייפות כרונית , גם בבעיות של מ. חיסון ירודה ) . ילדים שלי מגיל 3.5 ו1.5 שותים מינון קטן ( לפי המלצת היצרן ) של המיץ הזה ומראים תוצאות אחרות גם הם : מ. חיסונית בראש וראשונה נהידרת . חורף 5 בלי שפעות ווירוסים . בקיצור מה שאני מנסה להעביר כאן : צריך תמיד להתיעץ עם מומחים ואסור לקרוא נוסחאות מורכבות במוצר כרכיבים נפרדים . יש תוצאה שונה לגמרי בשימוש במוצר שהוא היחיד ( רק מינרל זה או אחר או צמח זה או אחר ) או פורמולות שכוללות מספר רכיבים ( צמחים ) יחד. כל דבר חייבים ללמוד . על כל דבר חייבים להתיעץ . כך אנחנו עשינו לפני 5 שנים ומרוצים מתוצאות. תודה על הפורום , מר אילן ללבניקוב! קוראת נאמנה. לודה מתל אביב

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה