שימוש באונה דה גאטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/10/2011 | 17:32 | מאת: חלי

שלום רב אילן, ברצוני לדעת מה יכול לסייע לי כדי לעבור את החורף בשלום. מזה שבועיים שאני "אוף ואון" מסתובבת עם התקררות, סינוסיטיס, קצת חום וכו'ונמאס לי. להלן שאלותי:האם כדאי ליטול את האונה דה גאטו? או חומר אחר? אם כן, האם יש הבדל בין לקיחתו בטיפול לבין כדורים ( מאלה יש דווקא הרבה בשוק). והאם ניתן להמשיך לקחת אותו יחד עם ויטמין VM2000 של סולגר ווטימין C שאני לוקחת קבוע? המון תודה, שנה טובה ובריאה וחתימה טובה.

חלי שלום רב, צמח האוניה דה גאטו מחזק את מערכת החיסון ומונע דלקות אך יש להיוועץ במומחה לצמחי מרפא לפני שנוטלים אותו או כל צמח מרפא אחר כיוון שלא לכל אחד הצמח מתאים(חולים שעברו השתלות, וכאלו הסובלים ממחלות אוטואימוניות), ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה שלאחריו ניתן יהיה לחזק את מערכת החיסון שלך בצורה יעילה ובטוחה וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת וצום קל, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה