צרבת,גיהוקים,רוק סמיך,אי נוחות כללית בגרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/06/2007 | 14:01 | מאת: גינ"גית כחולת עין

בעלי בתקופה האחרונה סובל מצרבת,גזים,וגיהוקים לא נעימים לעיתים מדווח על תחושת צריבה בגרון השבוע היה אצל רופא אף אוזן גרון שהמליץ על צילום ושט,קיבה,ותרסריון הוא חושש שמדובר בבדיקה פולשנית ולא נעימה,מה מומלץ לדעתך כדבר טבעי לטיפול בבעיה הזו? האם יש משהו טבעי שהיית ממליץ לו לקנות לשיפור המצב???

שלום כחולת העין, הייתי ממליץ לבעלך לנסות טיפול הומיאופטי או נטורופטי שיכיל גם תזונה נכונה ויתאים לו בדיוק את תוספי המזון הנחוצים לו, כמו כן ניתן לבצע את הבדיקה האמורה בכדי להיות בטוחים שלא צריך טיפול נוסף. בברכה ויום בריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה