לחץ בחזה בצד שמאל ודפיקות לב לאחר נטילת 5HTP

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/09/2011 | 11:31 | מאת: מדוכא

התחלתי לאחרונה לקחת 5HTP ,האם אמורים להרגיש לחץ בחזה בצד שמאל ומן דפיקות לב מהירות בחזה?זה קורה לי בערך חצי שעה לאחר נטילת התוסף... כמו כן גם אמרו לי שאני צועק משינה ,האם ייתכן שאני חווה סיוטים בלילה עקב התוסף?האם כדאי להפסיק אותו במצב כזה או ששווה להמשיך ולנסות והמצב הינו תקין ?אני גם ישן בין 10-12 שעות לאחר נטילתו של התוסף שבדר"כ אני ישן 6-7 שעות....

שלום רב, ככל הנראה המינון שלקחת של ה-5HTP אינו מתאים לך ואתה חש בתופעות לוואי של החומר. הייתי ממליץ לך לעשות הפסקה עד שמצבך יתאזן ולאחר מכן יש להיוועץ במומחה לרפואה טבעית בכדי לבדוק אם אכן החומר הנ"ל מתאים לך או שיש לבחור לך צמחי מרפא נוספים כולל תזונה בהתאמה אישית לפי מצבך הפיזי והנפשי, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שנה טובה ובריאה, אילן ללבניקוב. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה