שמן צ'יה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2011 | 18:26 | מאת: מיטל

שלום, האם ניתן להשתמש בו בערב לפני השינה למטרות הרגעה והשריית שינה? כמו כן האם כמוסה אחת ביום מספיקה לחידוד הקשב והריכוז ובעיות עור? תודה.

מיטל שלום רב, זרעי הצ'יה ידועים כמכילים כמות גבוהה במיוחד של חומצות שומן חיוניות ובעיקר (כ-60%) את חומצת השומן אומגה 3. הזרעים מכילים גם מעט חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 6 וכמות קטנה של חומצות שומן מסוג אומגה 9. חוקרי בריאות ומדענים רבים מחשיבים את היחס הזה בין חומצות השומן ליחס האופטימאלי עבור בריאותם של בני אדם. למיטב ידיעתי משתמשים בשמן זרעי צ'יה כיוון שזהו המקור הצמחי המרוכז ביותר של אומגה 3 במינון גבוה לשמירה על הלב וכלי הדם, על תאי המוח ולהקלה על מצבים דלקתיים. את יכולה לקחת כמוסה אחת פעם-פעמיים ביום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

05/09/2011 | 23:46 | מאת: מיטל

האם ניתן להשתמש בכמוסה אחת לפני השינה למטרות הרגעה והשריית שינה?

14/04/2012 | 11:09 | מאת: רונית

למה לקחת כמוסה של שמן צ'יה במחיר שערוריתי יש בשוק שמן צ'יה טהור במחיר נמוך מאד האם תיקח כמוסה של שמן זית ??? תתקרבו לטבע !!!

28/05/2012 | 14:37 | מאת: רונית

בבקבוק הכי אמיתי והכי זול שמן צ'יה בכבישה קרה ובבקבוק

16/06/2012 | 09:07 | מאת: רונית

למה לקנות בקאפסולות המחיר בבקבוק הרבה יותר זול

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה