HNS COMPLEX לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/08/2011 | 19:38 | מאת: איילת

שלום לך, יש לי נשירת שיער בצורה לא מאוזנת וקיבלתי המלצה בחנות טבע ליטול את הקפסולות של הקומלקס הנ"ל. אני מבקשת לקבל המלצה עליו. תודה רבה, איילת.

איילת שלום רב, הפורמולה הזו היא טבעית ומעודדת ייצור קולגן בגוף באופן טבעי. היא מכילה את המרכיבים הטבעיים הבאים: (MSM (Methylsulfonylmethane - צורה אורגנית זו של גופרית, מצוייה בגופנו ומהווה מקור זמין לסינתזה של קולגן. ל-פרולין ול-ליזין - חומצות אמיניות אלה (בצורתן כהידרוקסיפרולין והידרוקסיליזין) חיוניות להיווצרות מולקולת הקולגן, בנוכחות ויטמין C. סיליקה - ממלאת תפקיד חשוב בייצור הקולגן. היא נחוצה לצורך פעילותם התקינה של האנזימים הדרושים לייצור הקולגן. אבץ - הכרחי אף הוא לבניית קולגן תקינה, ומסייע לקישור של סיבי הקולגן לחלבון המבנה הבין-סיבי. נחושת - עוזרת להמרת טרוזין לפיגמנט ספציפי הצובע את העור והשיער. פרט לפורמולה הזו, הייתי ממליץ לך לעבור יעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה לדעת בוודאות מה הסיבה האמיתית לנשירת השיער אצלך ולהתאים לך צמחי מרפא חיוניים לשמירה על בריאות השיער והעור ולחיזוק שורשי השיער בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה