תוסף תזונה לנשירת שיער בשילוב בופרפיון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/08/2011 | 20:16 | מאת: אסף

שלום רב, לאחרונה התחלתי לקחת תוסף מזון עם המרכיבים הבאים: He Shou Wu (Fo-Ti) 12:1 Powdered Extract (Polygonum Multiflorum) (Root) 325mg * Blend Saw Palmetto Extract (Serenoa Repens) (Berry), Phytosterol Complex (Soy), Kudzu Extract (Pueraria Lobata) (Root), Soy Extract (Glycine Max) (Soy Germ) 261mg * Silica 20mg * Bioperine® Black Pepper Extract (Piper Nigrum)(Fruit) 2.5mg אני בנוסף גם נוטל פרופסיה מספר שנים ,ועדיין היתה הדללות של השיער במקצת,ורציתי משה שיחזק והחלטתי ליטול את זה, האם יש בתוסף משהו בעייתי ללקיחה עם פרופסיה ועם בופרפיון(וולבוטרין)?והאם אחת מתופעות הלוואי של וולבוטרין הוא נשירת שיער?(האם יש לי מה לדאוג שהטיפול בפרופסיה שנים ששמר לי על השיער ,אני אקיח במהרה לאחר נטילת בופרפיון)?

אסף שלום רב, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את 2 התרופות הנ"ל. על פניה, הפורמולה נראית טובה ולכן אם היא אכן יעילה תוכל לדעת רק מהנסיון לאחר תקופה מסוימת של שימוש בה. לגבי תופעות הלוואי בשימוש עם הוולבוטרין, הן כוללות: אי-שקט, חרדה- במיוחד בשבוע הראשון של הטיפול, עצירות, קשיי שינה (אין לקחת את התרופה לפני השינה), סחרחורת, פה יבש, כאבי ראש, הזעת יתר, בחילה, ירידה במשקל. לא ידוע לי על תופעת לוואי הקשורה בנשירה בשימוש בוולבוטרין. בכל מקרה, אני ממליץ לך לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת בוודאות מה גורם לך לנשירה ולהתאים לך באופן אישי תזונה נכונה וצמחי מרפא המחזקים את הגוף והנפש בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה