מיתוס או מציאות....?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/08/2011 | 17:25 | מאת: עלמה

האם גזיזת שיער עד לקרקפת מעודדת צמיחת שיער רב יותר (בהנחה שלפני הנשירה היה שיער בריא ומלא)?

עלמה שלום, למיטב ידיעתי אין קשר בין גזירת השיער לבין חוזקו. כדי לשמור על שיער חזק ובריא חשוב לספק לו את כל הויטמינים(A,B,C,E, אבץ ועוד) והמינרלים החיוניים לצמיחתו ולחוזקו ובנוסף לחפוף בשמפו אורגני וללא חומרים משמרים. ישנם צמחי מרפא מצוינים לחיזוק שורשי השיער בשתייה כמו הסרפד, זנב הסוס, רוזמרין, מרווה ועוד אך לשם כך יש להתאים לך את הפורמולות באופן אישי, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה