מאקה לאשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/08/2011 | 15:57 | מאת: פנינה

האם ניתן לקחת מאקה לאישה בכדי להקל על הזעת יתר מוגברת מאוד, במקרה שלוקחים תרופות לטיפול בפרקינסון: דופיקר, קומטן,רסג'ילין וריקויפ, פקמרץ?

פנינה שלום רב, צמח המאקה משמש בעיקר לאיזון הורמונלי ולכן לא בטוח שזה הצמח המתאים ביותר למטרתך. הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי אשר לאחריו ניתן יהיה לדעת בוודאות מה המקור של ההזעה המוגברת ולהתאים לך תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא המותאמות לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק. אני תמיד ממליץ לקחת פורמולות של צמחי מרפא בשילוב טיפות הומיאופטיות שעובדות מצוין במניעת הזעת יתר בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה