שלפוחית שתן רגישה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/12/2010 | 21:03 | מאת: ערן

שלום יש לך משהו לבעיה של בריחת...כל פעם שמישהו מצחיק אותי חזק ?

ערן שלום רב, מה שאתה מתאר יכול לנבוע ממספר סיבות ולכן חשוב לעשות איבחון נטורופטי/אירידיולוגי ולאחריו ניתן יהיה לקבוע בוודאות מה הסיבה האמיתית לבעיית בריחת השתן שאתה סובל ממנה. על ידי איבחון מדויק ניתן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים למטרתך. ישנם צמחי מרפא הפועלים למניעה ולטיפול בבריחת שתן. צמחי מרפא אלו מחזקים את טונוס הסוגרים במערכת השתן, מכווצים את מערכת השתן ומשקמים את הרקמה הרירית, כמו Agrimonia eupatorium, שבטבט - Equisetum arvense . בנוסף, ברפואת הצמחים, משלבים בפורמולה לבריחת שתן צמחי מרפא המרגיעים את המערכת העצבית במקרים של לחץ נפשי ועצבנות, התורמים לבעיית בריחת שתן כמו מליסה רפואית, סקוטלריה, ורבנה וכדומה. אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה