אקזמה כרונית במפשעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/03/2007 | 15:24 | מאת: דני

שלום האם יש אלטרנטיבי לאקזמה כרונית במפשעה שמלווה אותי כבר כשנה? תודה

שלום דני וחג שמח, אקזמה כידוע לך זוהי מחלת עור דלקתית והסיבה יכולה להיות אלרגית, זיהומית או תורשתית. בכל מקרה, אני הייתי ממליץ על שיטת טיפול אינטגריטיבית המשלבת מספר צמחים וויטמינים. ויטמין 10000U Aליום, ויטמין 400U E ליום, אבץ 50מ"ג ליום,כמוסות זרעי פשתן אחד ליום. בטיפול מקומי למריחה ניתן להשתמש במשחה על בסיס שמן עץ התה, זהו צמח מצויין בעל פעילות אנטי דלקתית, מרגיע כאב ואינו פוגע ברקמות הבריאות במהלך הטיפול. בנוסף ניתן למרוח משחה על בסיס אכילאה, הממליס וקלנדולה, אלו צמחים המרגיעים גירויים בעור, מעניקים לחות ושומרים על המרקם הטבעי של העור. ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה