האם יש תואם ליפיטור ללא כאבי השרירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/10/2010 | 20:35 | מאת: מיקי אמיר

אני נוטל לפיטור זמן רב, לפני כשנה הועלה המינון שלי מ20 ל40 עקב צינטור נוסף והוספת שני סטנדים (היו שלושה קודם) תקופות אני סובל מכאבי שרירים בגפיים. האם קיימת תרופה תחליפית ללא תופעת הכאבים? בתודה מיקי

מיקי שלום רב, תופעת הכאבים בשרירים עקב שימוש בתרופות להורדת הכולסטרול ידועה ומוכרת כבר זמן רב. למניעת הכאבים מומלץ לקחת את האנזים קו קיו 10 בריכוז של 60 מ"ג פעמיים ביום לאחר הארוחה. אך במקרה של בעיות בקרישת הדם ו/או נטילת מדללי דם יש להיוועץ באיש מקצוע (רופא או רוקח) כיוון שלא לכל אחד מומלץ לקחת את תוסף המזון ולכן אני ממליץ לך להגיע לקליניקה כדי לוודא שאין אינטראקציה עם התרופות שאתה נוטל ולהתאים לך באופן אישי את הטיפול הנכון כולל תזונה נכונה ופורמולות צמחי מרפא אשר מסייעות רבות בהורדת הכולסטרול ובשמירה על הלב וחיזוק הגוף באופן כללי. אשמח לעמוד לרשותך, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

11/10/2010 | 20:21 | מאת: מיקי אמיר

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה