חוסר ברזל ועצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/10/2010 | 17:28 | מאת: מזי

שלום בני בן שלוש וחצי. לבני יש חוסר ברזל,והרופאת משפחה נתנה לו פריפל-3 שגרם לו לעצירות נוראית זה היה לפני חודש וחצי,יחד עם זהחשוב לי לציין שיש גם בעיה עם הגמילה הוא גמול כמעט שנה אך צואה עדין עושה או בחיתול או שבורח לו. לפני שלוש שבועות קניתי מבית הטבע פלורויטל,ושמתי לב שגם זה עושה עצירות אז חשבתי שזה אולי בגלל התזונה. לפני שבוע הלכתי לבית הטבע אחר וקניתי כלורלה,אני שמה לו במיץ תפוחים. השאלה שלי עם זה בסדר לגיל שלו? והאם יש בזה מספיק ברזל או שאפשר והאם כדאי לתת לו גם כלורלה וגם פלורויטל. סליחה שיש לי הרבה שאלות תודה על ההקשבה אשמח עם תענה לי שבת שלום

מזי שלום רב, למיטב ידיעתי הכלורלה הינה מקור מצוין לברזל זמין הנספג מצוין במערכת העיכול ואין מניעה לתת אותה גם לילדים בגילאים 3-4 ומעלה. אצת הכלורלה, מהווה את המקור העשיר ביותר של כלורופיל בעולם הצומח. הרכיבים בכלורלה מעודדים התפתחות ותהליכי גדילה בקרב ילדים. בנוסף, האצה מגבירה ייצור תאי הדם האדומים ומסייעת לטיפול באנמיה. החומרים בדפנות אצת כלורלה משפרים תפקוד מעיים, תומכים באוכלוסיית החיידקים הטובים, סופחים רעלים ממערכת העיכול ומעודדים תנועת מעיים סדירה. ניתן לשלב בין הפלורוויטל לבין הכלורלה אך יש לעשות זאת לאחר בדיקת דם ולאחר מכן ניתן להחליט על המינון הנכון, הייתי ממליץ לך להגיע לקליניקה כיוון שישנה תזונה מיוחדת להעלאת ריכוז הבזל בגוף בצורה טבעית כולל צמחי מרפא מצוינים אשר שומרים על רמה תקינה של המוגלובין וברזל בילדים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה