קשיי הרדמות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2010 | 22:59 | מאת: יעל

שלןם רב! מבקשת עיצה ועזרה בקשיי הרדמות.בת 50 פלוס,לא מעשנת,בדרך כלל בריאה..מזה זמן רב מוצאת עצמי לא נרדמת כבעבר וגם שנתי לא ערבה ועמוקה כבעבר,מניחה שהעניין קשור לגיל המעבר.הייתי רוצה לא להיות תלויה בתרופות אך "העסק" מציק ומנהל לרעה את חיי(עייפות במשך היום)פניתי לפורומים בעניין אך לא נעניתי.אשמח אם תתן עצת זהבותודה מראש.

יעל שלום רב, ניתן בהחלט לפתור לך את בעית הההרדמות על ידי תזונה נכונה ופורמולות ייחודיות של צמחי מרפא, אך יש לעשות זאת לאחר איבחון מדויק הנערך בקליניקה כיוון שיש לבדוק מה הסיבה האמיתית לכך ורק לאחר מכן אוכל להתאים לך את צמחי המרפא שיעזרו לך לישון שינה ערבה ועמוקה. בתור עזרה ראשונה אני יכול להמליץ לך על פורמולה הנקראת סטרס סטופ של חברת טינקטורה טק, היא מצויינת להרגעה במצבי מתח ומשרה שינה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לפני הארוחה בקצת מים, לשינה לוקחים 30 טיפות לפני השינה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה