גאבא-לטיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/08/2010 | 18:24 | מאת: שי

שלום, קראתי המון המלצות על גאבה,שעוזרת מאוד נגד חרדות,עד כמה זה נכון? תודה מראש שי

שי שלום רב, חומצת האמינו גאבא ידועה בזכות סגולותיה הרבות ובהן:הקלה על הפרעות שינה. הרגעה ותחליף לתרופות נוגדות-חרדה שאינו ממכר. טיפול ביתר לחץ-דם. טיפול בסכיזופרניה. טיפול יעיל באפילפסיה ודיסקנסיה בשל השפעתה נוגדת-הפרכוסים של הגאבא. האטת תהליכי הזדקנות. ויסות קרדיו-וסקולרי. הגברת הפרשתו של הורמון הגדילה. מנסיוני עם מטופלים רבים הגאבא מסייעת רבות במצסי מתח וחרדה אך הטיפול יכול לקחת זמן רב עד לשיפור במצב ולכן יש צורך בסבלנות והתמדה לשם כך, שבוע טוב ובריא, אילן.

16/08/2010 | 21:17 | מאת: שי

1.שגאבא לא עובר את מחסום הדם במוח ולכן הוא לא יכול לעזור? 2.שאתה אומר להיות סבלניים עם הטיפול לכמה זמן אתה מתכוון? 3.איזו חברה היית ממליץ לקחת את הגאבא? NOW או סולגאר? תודה רבה על העזרה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה