סרונין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/06/2010 | 06:34 | מאת: ע.

שלום, סרונין להגברת האון מכיל: דמיאנה, אפימדיום, מאקה, פטריה פוריה, קנידיום וקב מצוי. האם מרכיבים אלו יכולים להפריע ליעילות כדורים להורדת יתר לחץ דם ולקומדיןוקרטיה לטיפול בקרישיות יתר של הדם. תודה, ע.

ע. שלום רב, ראשית כל ישנה אינטראקציה בין הקומדין לקרטיה, שכן שניהם ידועים כמדללי דם ולכן יש סכנה גבוהה לדימום יתר וחשוב לשים לב לתופעות הלוואי הבאות: כאבי ראש,סחרחורות, דימומים מהחניכיים, סימנים כחולים בעור. יש לפנות לרופא המטפל אם תופעות אלו מתרחשות. לגבי בצמחים, אין מניעה לשלב אותם בטיפול אך מומלץ לקחתם בהפרש של שעתיים מהתרופות. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה