אקספריום מאורך וכד' וטיפול בסדרת R

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/01/2010 | 19:16 | מאת: לירז

שלום! אני אם לתינוקת בת 10 חד' שמזה ארבעה חודשים נתקפת אחת לחודש בהתקפי קוצר נשימה וברונכיט. קיבלתי הרבה המלצות על טיפול שנקראות R. לאיזה טיפות הכוונה? האם הן מיועדות לגיל כזה (הבנתי שיש בהן דבש...)האם הן משמשות כטיפול מונע או טיפול בעת התקף? כמו כן, מה אוכל לתת לה לחיזוק מערכת הנשימה ולמניעת התקפים? תודה מראש!!!!!

לירז שלום רב, ישנן טיפות הומיאופטיות מצויינות לחיזוק מערכת הנשימה ולטיפול באסטמה וברונכיטיס גם בתינוקות ובילדים והן נקראות טיפות מסדרת דר. רקווג(DR. RECKEWEG). אני ממליץ על 2 סוגים של טיפות: טיפות הנקראות R-48. משמשות למטרות הבאות: • טיפול כללי בחולשה ומחלות של מערכת ודרכי הנשימה, שחפת. • להשלמת הטיפול באסתמה, ברונכיטיס, שפעת ודלקת ריאות. • למתלוננים על ליחה סמיכה בדרכי הנשימה לאורך זמן, ליחה ושיעול של מעשנים. • כאבים ולחץ בריאות, במיוחד בלילה. יש לקחת 5 טיפות בקצת מים 3 פעמים ביום למניעה של בעיות נשימה. לטיפול לוקחים 5 פעמים ביום בקצת מים. טיפות הנקראות R-57, והמטרות של הטיפות הן: • טיהור כללי של מערכת הנשימה והריאות, במיוחד במחלות כרוניות ממושכות ומחלישות כדוגמת דלקת ריאות, שחפת, וזיהומים בדרכי הנשימה. • שיפור האלימינציה של טוקסינים ממערכת הנשימה, הגברת העמידות בפני דלקות חוזרות וחיזוק מערכת החיסון. • חולשה של רקמות הריאה המוביל לחמצון לקוי של איברי הגוף. יש לקחת 5 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים. ניתן לשלב את 2 הטיפות הנ"ל בכפית מים. הייתי ממליץ לך גם לפנות ליעוץ אצל נטורופט מומחה שיתאים לה צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון. אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה