כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2009 | 15:03 | מאת: מאי

האם ידוע לך על כדור על בסיס טבעי לכאבי מחזור מאד קשים? שמעתי בעבר על כדורים שמאד עוזרים ולא זכור לי השם שלהם. תודה

מאי שלום רב, אני מאוד ממליץ לטיפול נגד כאבים על טיפות הומיאופטיות הנקראות ארניקה בדילול של C30 או טיפות טראומיל של חב' HEEL. יש לקחת 10 טיפות כל שעתיים בקצת מים עד לשיפור המצב. למניעת כאבים לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום. כמו כן מומלץ לשלב בטיפול הטבעי את שמן נר הלילה. שמן נר הלילה המופק מזרעי הצמח נר הלילה (Primrose) מהווה מקור טבעי עשיר לחומצת השומן החיונית הרב-בלתי-רוויה "חומצה גמא-לינולנית" (GLA) מסוג אומגה 6. חומצה גמא-לינולנית נחוצה לייצור הורמונים, בניית קרומי התאים, שמירה על גמישותם, ובעלת אפקט אנטי דלקתי חזק. בזכות תכולה ה- GLA הגבוהה משמש שמן נר הלילה לטיפול בתסמונת קדם ווסתית (PMS), תופעות גיל המעבר ולהקלה על כאבי מחזור. הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל נטורופט מומחה בתחום שיתאים לך תזונה אישית המסייעת רבות במניעת כאבי המחזור כמו גם פורמולה צמחית המטפלת בכאבים, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה. שבוע טוב

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה