דרמסטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/11/2009 | 19:10 | מאת: לימור

אילן שלום, אני בת 26 סובלת מאקנה קלה-בינונית. נוטלת גלולות בשם יסמין בשל חוסר איזון הורמונלי. קראתי באתר האקנה הישראלי על כמוסות ה- Dermastin המכילות בין היתר ויטמין A, ויטמין E, ויטמין C, סלניום ואבץ וזה טוב לעור. האם שמעת על זה? האם זה באמת עוזר למקרים של אקנה? זה בטוח לשימוש. אני צריכה להיוועץ ברופא לפני תחילת הנטילה של הדרמסטין כי אני נוטלת גלולות למניעת הריון ופרופקס (כדור להפרעות קצב)? אשמח אם תענה לי על השאלות בתודה, לימור

לימור שלום רב, למיטב ידיעתי הכמוסות הנ"ל עשויות לעזור במקרה של נשירת שיער ובעיות עור כמו אקנה, אך אני תמיד ממליץ לבדוק מהיסוד את המקור לאקנה(הורמונלי,תזונתי, דלקתי וכדומה), וכדאי להתייעץ עם נטורופט מומחה שיתאים לך תזונה ייחודית וצמחי מרפא אשר מטפלים בבעיות העור מהבסיס ומונעים את הישנות המקרה. ניתן גם להשתמש בתחליב לניקוי עמוק של חברת וולדה הנקרא דרמה דורון, יש לשטוף את הפנים בסבון טבעי על בסיס קלנדולה, ואח"כ מומלץ למרוח את התחליב פעמיים ביום ולשטוף במים. מומלץ גם למרוח קרם הנקרא דרנה דורון על בסיס צמחי מרפא ושמנים אתריים למניעת הפצעים ולשיקום תאי העור בצורה טבעית, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה