תחליף לרסיטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/10/2009 | 21:51 | מאת: גליה

שלום רב! אני משתמשת בציטאלופרם 10 מ"ג ליום וזה מאוד עוזר לי פרט לפגיעה בתיפקוד המיני שזה לעצמו גורם לי תיסכול. רציתי לדעת האם יש תרופה אחרת שיכולה לעזור לי באותה מידה אך לא פוגעת בתיפקוד המיני שלי? תודה, גליה.

גליה שלום רב, הבעיה ידועה ומוכרת ברפואה מזה שנים רבות. הייתי ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את הטיפול לגבי האפשרות של הפסקה ליום-יומיים בסופי השבוע בכדי ל"הרים" את החשק. בכל מקרה, ניתן גם לשלב בטיפול צמחי מרפא להרגעה ולשיפור מצב הרוח בצורה טבעית כמו גם לחיזוק הכושר המיני והחשק. צמחי המרפא המומלצים הם: רודיולה,ג'ינסנג קוריאני,פסיפלורה,מליסה וסקוטלריה. אני ממליץ על הכנת תמצית בטיפות מהצמחים הללו. יש לקחת 20 טיפות 2-3 פעמים ביום לפני הארוחה בקצת מים או מיץ. בהצלחה ושבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה