זווירקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/10/2009 | 19:09 | מאת: נוי

שלום רב.האם להרפס שלבקת חוגרת,באיזור המותניים בצד ימין,הטיפול היעיל ביותר זה כדורי זווירקס 5 פעמים ביום למשך שבוע ימים,או שיש טיפול אחר לכך.{הרופאה רשמה לי את הטיפול הנ"ל,ואני חשה גירוד מוגבר,דבר שלא היה לי לפני לקיחת הכדור}.בתודה ובברכה

נוי שלום רב, הטיפול שקיבלת הוא הטיפול המקובל ברפואה הקונבנציונאלית. ניתן לשלב עם טיפול זה שינוי תזונתי ולהוסיף לו צמחי מרפא מצויינים לחיזוק מערכת החיסון ובכך להפחית את תופעות הלוואי ולחזק את הגוף בצורה טבעית וחשוב לא פחות לאזן את מערכת העצבים. ישנה פורמולה מצויינת לחיזוק הגוף וליפול במתח וסטרס הנקראת:חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק. יש לקחת למניעה 20 טיפות ביום, לטיפול לוקחים 20 טיפות 3 פעמים ביום. לסובלים משלבקת חוגרת, מערכת העצבים נמצאת תחת מתקפה. ניתן לתקן את הנזק באמצעות אכילת מזונות העשירים בוויטמינים מקבוצה B, כולל נבטי חיטה, שמרי בירה, ביצים ודגנים מלאים. מומלץ לאכול ירקות שצבעם ירוק, כתום וצהוב בכל ארוחה. מזונות אלה מכילים שפע של ויטמין A וויטמין C המזרזים את החלמת העור מהדלקות והשלפוחיות. ירקות עליים מהווים מקור טוב גם לסידן ולמגנזיום. אלה מסייעים בריפוי קצות העצבים. יש להימנע מאכילת מזונות שמעודדים חומציות יתר בגוף. יש להפחית כמות בשר בקר, מזונות מטוגנים או שוקולד. יש להפחית משקאות תוססים (אפילו לא מים מוגזים) או משקאות המכילים קפאין. יש להרבות באכילת אבטיח, מלפפון, צנון, מלון חורף, מלון מריר, אננס, שעועית מ?אש או שעועית ירוקה. שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה