תרופות הומואופטיות למחל הסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/09/2009 | 14:18 | מאת: מ.

בני חולה כ-15 שנה במחלת הסכיזופרניה הוא אינו מגיב לתרופות הקונבציונליות לפני כחצי שנה פנימי להומואופט אשר נתן לי RAWOLFIA איני רואה שום התקדמות במצבו. מכיוון שאין לי אפשרות לבדוק הייתי רוצה לדעת האם אכן תרופה זו עוזרת לסכיזופרניה ואם כןלאחר כמה זמן אפשר לראות התקדמות. הוא מקבל במקביל גם תרופה קונבציונלית לסכיזופרניה בשם אינווגה.

מ. שלום רב, צמח הראוולפיה ידוע ברפואה ההודית כמרגיע ומטפל בבעיות נפשיות כגון סכיזופרניה ופרנויה. הטיפול ההומיאופטי דורש סבלנות רבה ולעיתים לא מספק את המענה המתאים ודרוש מומחה בעל נסיון שימצא את הרמדי המתאים. הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה בתחום שיתאים לו תזונה אישית החשובה מאוד לאיזון הנפשי וצמחי מרפא שיעזרו בהרגעה בצורה טבעית, בהצלחה ושנה טובה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה