האם לחולי סולפהG6PD - מותר גלוקוזמין וכונדרויטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/08/2009 | 19:17 | מאת: גיל

לאילן שלום רב אבקש לדעת האם תוספי תזונה גלוקוזאמין וכונדרוטין סולפאט + MSM מותרים לאילו הרגישים לסולפה ( G6PD ) ? לכאבי גב תחתון , האם הם כוללים חומרים סולפאטיים ? הכוונה לבעלי רגישות לפול , רספרים וכו' ... תשובתך בברכה אודה גיל

גיל שלום רב, אין בעיה להשתמש בחומרים הנ"ל באנשים עם G6PD היות שסולפאט הוא מלח של חומצה גופרתית, וסולפא היא תרכובת אחרת. בכל מקרה, רצוי ליידע את הרופא המטפל. אם תרצי מידע נוסף, הטלפון של שירות הלקוחות הוא 1-700-700-220 שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה