תרופת הרגעה לילדה מיוחדת בטיסה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/08/2009 | 20:38 | מאת: אורלי

יש לי ילדת תסמונת דאון בת 5. אנו אמורים לטוס בקרוב לארה"ב וכידוע הטיסה ארוכה מאוד. מאחר וביתי מאוד פוחדת ממקומות לא מוכרים, מקולות חזקים (אפילו קריינות ברמקול) ובכלל מסיטואציות שונות וחדשות, ברור לי שהיא תהיה היסטרית מהר מאוד. רציתי לדעת האם יש איזה תרופה או משהו אחר שניתן לתת לה לפני הטיסה או תוך כדי, על מנת להפחית את החרדה שלה. יש לציין שהיא לא סובלת ממחלות מיוחדות. תודה מראש אורלי

אורלי שלום, יש פתרונות טבעיים מצויינים לטיפול במתח וחרדה כגון: טיפות רסקיו או פורמולות צמחיות להרגעה של חב' הדס. פורמולה נוספת של חב' טינקטורה טק נקראת סטרס סטופ וניתן לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום כמה ימים לפני הטיסה וגם ביום הטיסה. הייתי ממליץ לך לנסות את הרסקיו בטיפות בשילוב עם צמחי המרפא, נסיעה טובה, אילן.

14/08/2009 | 02:47 | מאת: ממליצה מניסיוני האישי

היי, סטביליום מעולה להרגעה הרבה יותר מרגיעון ורסקיו. בהצלחה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה