טיפול בספחת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/07/2009 | 09:34 | מאת: מישהי

האם קיים טיפול אלטרנטיבי יעיל באמת לחולי פסוריאזיס או שהפיתרון היחיד הוא שילוב עם תרופה קונבנציונלית? שמתי לב שהדעות חלוקות לכאן ולכאן ואני באמת מעוניינת בדעה של מישהו שמבין.

שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בפסוריאזיס על ידי תזונה נכונה והמנעות ממאכלים מסויימים, פורמולות ייחודיות של צמחי מרפא המטפלים בבעיות עור כאלו ושילוב של הומיאופטיה. בהרבה מטופלים הטיפול הטבעי עוזר להתגבר על התפרצות הסימפטומים ולמנוע אותם בצורה טבעית. יש נטורופטים המומחים לבעיות עור כאלו וכדאי להתייעץ איתם לפני שמתחילים בתרופות, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה