טיפול בספחת
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
האם קיים טיפול אלטרנטיבי יעיל באמת לחולי פסוריאזיס או שהפיתרון היחיד הוא שילוב עם תרופה קונבנציונלית? שמתי לב שהדעות חלוקות לכאן ולכאן ואני באמת מעוניינת בדעה של מישהו שמבין.
כן יש טיפול יעיל! אומגה 3 צמחית מזרעי מרווה בשילוב מולטי ויטמין וסיביים תזונתיים. אוכל לקשר אותך עם צרכן שעזר לו הטיפול הזה. לפרטים: מוטי- 054-5855460 דוד- 050-2232937 אתר www.omega3marva.co.il
שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בפסוריאזיס על ידי תזונה נכונה והמנעות ממאכלים מסויימים, פורמולות ייחודיות של צמחי מרפא המטפלים בבעיות עור כאלו ושילוב של הומיאופטיה. בהרבה מטופלים הטיפול הטבעי עוזר להתגבר על התפרצות הסימפטומים ולמנוע אותם בצורה טבעית. יש נטורופטים המומחים לבעיות עור כאלו וכדאי להתייעץ איתם לפני שמתחילים בתרופות, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב.