אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/07/2009 | 18:53 | מאת: גלי

שלום איזה כמוסות של אומגה 3 ממקור אורגני/צמחי עם כמות מספיקה של אומגה 3 לצורך הורדת כולסטרול יש? ושל איזה חברה מומלץ? והאם זה נכון ששמן פשתן מעלה את הסיכוי לסרטן הערמונית אצל גברים? בתודה מראש

גלי שלום, כמוסות שמן פשתן מצויינות להורדת הכולסטרול ולאיזון הסוכר ולחץ הדם בצורה טבעית וכל חברה המייצרת אותן בצורה טבעית היא טובה למטרה זו כמו סולגאר,נוטרילייף, NOW וכדומה. לא ידוע לי על סכנות כלשהו בשימוש בפשתן, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה