b5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/07/2009 | 20:14 | מאת: נויה

האם רצוי לתת למתבגרים ויטמין זה נגד פצעים תת עוריים על הפנים?

נויה שלום, ויטמין B5, חומצה פנטטונית, מכונה ויטמין המורל. ויטמין B5 מסייע בהפיכת פחמימות לאנרגיה, פירוק שומנים, ייצור תקין של הורמונים, מתווכים עצביים ותאי דם אדומים. חשוב לתפקוד תקין של מערכת העצבים, מרגיע במצבי לחץ, מונע אי-שקט, חרדות ודיכאון. כמו כן, מסייע במצבים של עייפות וחולשה. ויטמין B5 תומך בפעילות מערכת החיסו ולכן חשוב במיוחד במצבי אלרגיה. מסייע להורדת משקל ומקל על תסמונת של "רגליים שורפות". לא ידוע לי על שימוש בויטמין זה לבעיות עור. לפתרון בעיות עור בצורה טבעית אני ממליץ מאוד על חברת וולדה. יש לה 2 מוצרים לשימוש חיצוני הנקראים דרמה דורון והם פועלים מהר וטוב. בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה